Gratin de cartofi cu ciuperci

champi

Ingrediente:
  • 1 kg de cartofi
  • 250 g de ciuperci
  • 80 g de emental
  • 10 g de unt
  • 100 ml de smantana dulce
  • 200 ml de lapte degresat
  • sare, piper
 
 
Preparare:

  1. Preincalzim cuptorul la treapta 6 (180°C).
  2. Spalam ciupercile, le uscam si le maruntim.
  3. Curatam, spalam si taiem cartofii in felii subtiri.
  4. Ungem cu unt o tava.
  5. Tapetam fundul tavii cu felii de cartof, adaugam ciupercile, apoi smantana si branza.
  6. Repetam cu inca un strat si finalizam un strat de felii de cartofi.
  7. Condimentam si adaugam laptele.
  8. Coacem in jur de 1 ora.
  9. Gratinul trebuie sa se rumeneasca frumos.
  10. Servim cald.
       
      Cantitate: 4 persoane ~ Timp de prepapare: 15 min ~ Timp de coacere: 60 min ~ Dificultate: usor de realizat ~ Pret: Ieftin
       
       
       
      Pofta buna!

       

      Niciun comentariu:

      Trimiteți un comentariu

      Cantece pentru bebelusi pofticiosi