Chiftelute de curcan

Ingrediente:



  • 700 gr. carne tocata de curcan
  • 200 gr. varza
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • condimente pentru chiftele(cimbru, patrunjel)
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 2 linguri tarate de ovaz



Preparare:
  1. Varza, sfecla, morcovul si dovlecelul se dau pe razatoare (nu pe cea mai mare), se sareaza si se lasa cam 10-15 min. deoparte. 
  2. Intr-un castron se amesteca carnea cu tarte, ou si condimente.
  3.  Legumele se sgurg foarte bine si se adauga peste carne.
  4. Cu mainile umezite formati chiftelute pe care le coaceti intr-o tava tapetata sau antiaderenta la 180 gr. cca. 40-50 min.


Pofta Buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cantece pentru bebelusi pofticiosi