Parmentier de pui cu morcovi

de la 12 luni


  • cartof mic
  • 1 morcov
  • ½ ceapa verde
  • 2 lingurite de lapte
  • 20 g carne de pui
  • 1 fir de cimbru
  • o lingurita de branza rasa (optional)

Preparare
  1. Curatam si taiem in cubulete morcovul si cartoful.
  2. Fierbem timp de 30 de minute la aburi, morcovul, cartoful si ceapa.
  3. Mixam legumele cu laptele.
  4. Fierbem carnea de pui cu crenguta de cimbru, pe care o aruncam apoi.
  5. Tocam carnea de pui. 
  6. Aranjam intr-un bol transparent, in straturi alternative legume cu carne de pui.
  7. Adauga branza rasa si introducem bolul sub grill cateva secunde pentru a topi branza rasa.


Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cantece pentru bebelusi pofticiosi