Crema de zahar ars fara ou

de la 8 luni
  • 80 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 25 g amidon de porumb

Preparare
  1. Punem 50 g de zahar intr-o cratita de inox cu fund gros, adaugam 2 -3 linguri de apa si lasam la foc mic, pana obtinem un caramel usor aramiu.
  2. In acest timp, incalzim 400 ml de lapte intr-o alta cratita si il varsam imediat peste caramel.
  3. Tinem la foc mic si incorporam restul de zahat.
  4. Intr-un bol, amestecam amidonul cu 100 ml lapte rece si apoi il adaugam peste laptele caramel.
  5. Lasam sa se fiarba la foc foarte mic, pana se ingroasa, amestecand in continuu.
  6. Turnam crema in borcanele de sticla cu capac si lasam la rece cateva ore inainte de servire.


Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cantece pentru bebelusi pofticiosi