Cheesecake cu caise

Desert ideal pentru gravide si nu numai. Bogat in calciu si sarac in calorii!

4 portii
valoare calorica pentru o persoana: 149 Kcal

  • 6 caise
  • 1 iaurt natural slab (0% grasime)
  • 200 g branza alba (0% grasime)
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 30 g amidon de porumb
  • un pic de margarina
Preparare
  1. Incalzim cuptorul la 150 ° C (treapta 5).
  2. Ungem cu unt o forma de tort.
  3. Taiem caisele, scoatem samburii si apoi le taiem in sferturi.
  4. Intr-o craticioara, amestecam amidonul cu iaurtul la foc mediu, pana se ingroasa.
  5. Incorporam branza si amestecam energic.
  6. Luam cratita de pe foc si incorporam galbenusurile, unul cate unul.
  7. Intr-un bol mai mare, batem albusurile pana obtinem o spuma tare.
  8. Fara sa ne oprim din baterea spumei, amestecam delicat si preparatul din branza cu iaurt.
  9. Varsam amestecul in forma de tort.
  10. Nivelam suprafata si ornam cu sferturile de caise.
  11. Bagam la cuptor si coacem timp de aproximativ o ora.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cantece pentru bebelusi pofticiosi