Super piure cu pui, praz si cartof dulce


de la 7 luni

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • ½ cana praz taiat fin
  • 2 cani cartof dulce curatat si taiat in bucatele
  • 1/3 cana caise uscate, maruntite
  • 2/3 cana piure de rosii
  • 1 cana de supa sau de apa

Preparare

  1. Indepartati carnea de pe os si aruncati pielea, grasimea si oasele. Avem nevoie de aproximativ 120 g de carne.
  2. Taiati carnea in bucatele.
  3. Incalziti uleiul intr-o craticioara si caliti prazul pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
  4. Adaugati puiul si sotati pana ce se albeste pe toate partile, aproximativ 2 minute.
  5. Adaugati cartoful dulce si mai sotati inca 1 minut.
  6. Amestecati caisele uscate, piureul de rosii si supa/apa.
  7. Aduceti la punctul de fierbere, apoi acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic inca 15 minute.
  8. Mixati totul in blender.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cantece pentru bebelusi pofticiosi