Rosie umpluta

de la 8  luni
  • o rosie frumoasa
  • un galbenus de ou
  • ½ esalot (hasma)
  • un pic de ulei de masline
  • 25 g miez de paine inmuiat in lapte
  • un varf de sare
  • 1 -2 masline negre curatate de sambure.  


Preparare

  1. Preparati amestecul din galbenus de ou, esalot tocat, masline si sare. 
  2. Goliti rosia de miez si umpleti-o cu acest amestec. 
  3. Asezati rosia intr-o cratita unde ati pus un strat de ulei de masline si coaceti-o la foc moale.
  4. Rosia poate fi servita cu garnitura de orez alb sau de macaroane.
DICTIONAR:
Esalot = Hasma = o ceapa mica, mai ciudata, mult mai dulce, nu miroase si, spre deosebire de rudele sale, nu te face sa plangi cand o tai rondele.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cantece pentru bebelusi pofticiosi