Cartofi la cuptor umpluti cu branza si piept de curcan

de la 12 luni


yT5DfKPpRAYc
  • 10-12 cartofi rotunzi de marime medie
  • branza telemea
  • 2 oua
  • 1/2 piept de curcan, merge si pui sau putina carne de porc
  • unt
  • cascaval sau parmezan ras

Mod de preparare:
  1. Cartofii se fierb intregi in coaja.  
  2. Carnea se taie fasiute subtiri si mici si se prajesc pana se rumenesc putin (se rumenesc repede, ca sunt taiate subtiri).  
  3. Cand sunt gata fierti cartofii, se curata si se scobesc de miez cu o lingurita
  4. apoi miezul se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, cu ouale si carnea prajita
  5. Se umplu cartofii cu aceasta pasta/umplutura, se pune pe fiecare cate un cubulet de unt, se acopera cu cascaval
  6. se dau la cuptor pana se leaga toti si capata o culoare frumoasa.
sursa: http://sfatulparintilor.ro


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cantece pentru bebelusi pofticiosi